Köp billigt promenadband online!

Köpguide motionsband

Att promenera är det vanligaste sättet som vi flesta får någon typ av träning vare sig vi tränar i det syftet eller om vi helt enkelt tar en runda på stan gående för att handla. Att promenera är ett av de bästa sätten att träna på eftersom vi gör våra riktiga rörelser och det ger oss styrka och även bra kondition. Det är bra för en nybörjare att börja med att gå i rask takt för att träna upp sin kondition eftersom det kan vara farligt att börja för hårt om man är otränad. Att börja promenera på vintern kan dock vara ett problem, men allt går att lösa med ett motionsband såsom ett promenadband. Det är en typ av träningsutrustning som gör att du kan promenera hemma när du vill, helt oberoende på vilket väder det är ute. Många som är otränade vill inte träna ute eftersom de skäms för sin kropp så varför inte börja med träningen hemma som även är mer effektiv, och gör dig smal på köpet.

 Handla promenadband Viking Sport online


Det första som man alltid skall tänka på är att köpa all typ av träningsutrustning av någon som vet vad de håller på med. Med detta resonemang så skall du alltså inte gå till första bästa lokala supermarket, utan du kan istället vända dig till en sportbutik på nätet. Där kan du hitta bra produkter till lägre priser som håller hög kvalité och det är viktigt. Det finns olika typer av motionsband. Ett promenadband/gåband är inte samma sak som ett löpband. Det som skiljer är främst att ett löpband är mer robust uppbyggd, eftersom det utsätts för tuffare tag och även så klart att det går snabbare. Ett gåband i konstruktionen är lite vekare eftersom man promenerar på det.

Det första som man skall vara uppmärksam på är storleken på gåbandet, och det har att göra med att dina steg måste vara helt naturliga. Det finns tyvärr modeller som inte är tillräckligt stora och du kan inte gå som du vill och träningen blir helt enkelt bara skräp. Du tröttnar också och pengarna som du la ner är helt bortkastade. Nästa del att tänka på är att olika modeller har olika hastigheter och det har att göra med att motorn är av olika kvalitét. En mindre motor kommer så klart inte kunna gå lika snabbt som en större, samt så ger de även ifrån sig mer oljud. Man skall jämföra modellerna som finns och sen så väljer man den som ligger i mitten segmentet om man är osäker. Det går då klart att även hitta en billig bra modell, men detta är för din information så att du vet vad du skall börja.

Tillbehör och extra funktioner får du alltid betala för, och det är mest upp till dig att bestämma dig för om du vill ha dem eller inte. Vissa är så klart riktigt bra som att ha träningsprogram och även pulsmätare som kan ge dig pulsträning. Det är en typ av träning där din puls bestämmer hastigheten och maskinen anpassar sig efter just dig vilket är väldigt bra för nybörjare och även de vältränade.


Hur bra tycker du att ditt motionsband är? Ge gärna ett betyg mellan 1-10 (10 innebär att du är helnöjd med ditt motionsband).

Bra priser hos Sporttema: